Knerten og Karoline Barneklær - Salg barneklær | Name it barnetøy
0,00
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00

Om oss

Knerten & Karoline Barneklær ble etablert i 2005 og vi har i dag nettbutikk med showroom og pick-up-point på Stokke senter i Stokke (Sandefjord kommune) . Det er gratis parkering på Stokke Senter. I tillegg har vi pick-up-point hos SheLux secondhand butikk i Tønsberg sentrum.

Vi fører merker som Name it, Levi's, Salto, Fixoni m.fl. Butikken er en frittstående forhandler og velger derfor selv hvilke klær som skal være i utvalget til enhver tid. Vi er ikke kjedebundet og dermed velger i stedet hvilke varer og merker som er gode nok på design, kvalitet og pris til en enhver tid. Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger slik at vi kan forbedre oss, være mest mulig kundevennlig og tilby kundenes utvalgte favoritter til enhver tid.

Har du spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss på e-post eller telefon. Vi foreslår fortrinnsvis at du benytter e-post slik at du selv har en skriftlig kopi av din henvendelse, samt at vi kan logge den med et saksnummer og behandle din sak både raskt og korrekt.

Velkommen til en trivelig og trygg handel hos Knerten & Karoline Barneklær.

Våre åpningstider er:

Mandag: 10-15

Tirsdag: 10-15

Onsdag: 10-18

Torsdag: 10-15

Fredag: 10-15

Lørdag: Stengt

 

Knerten & Karoline Barneklær

Stokke Senter, Kornmagasingata 7  Google Map

 

Postadresse:

Knerten & Karoline Barneklær

Kornmagasingata 7
3160 Stokke
Tlf: 46812199

E-post: nettbutikk@knertenogkaroline.no

Trykk ENTER for å søke